BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Clik-clik ;)

Followers

Sunday, May 29, 2011

jangan lah mengalir ;|


dari semalam ,ak kol kau .
kau tak angkat .
mecej kau ,kau ta reply .
pagi ni ,ak kol kau lagi .
kau sengaje off kan .
then kol kau lagi ,kau off phon .
sabar lagi .dengan orang laen ,ak dah mintak maaf .
sume dah okayy dengan ak .
kau ?haishh .
toucing lame-2 pulak dah haa dengan ak .
hoii ,ak rinduuu dengan kau haa .
esok kau dah pergi penang .
tinggal ak sensorang .
dah la poie lamo .
ak na nanges tau tak kau buat ak mcm ni .
dengan ak pon na berkire .
abahhh ,adik mintak maaf ;|
                                                                                                   credit to :kauu lah

2 kutuk mengutuk :D:

nawal addina said...

sabar comel ;)

Emira Hafiz said...

hurmm ,thankyou cantik ;)