BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Clik-clik ;)

Followers

Thursday, June 2, 2011

yes ,handphone bakal dirampas ;[



korang bace tajuk entry di atas nun .
sodihh lak haii .
ibu kate esok handphone bagi kat ibu .
okayy .ak cerita kan hal sebenar dan kenape phone den na kene rampas kat korang .

flashback hari isnin malam selase .

malam tu  ,kan Hamdi kan balik Penang .
so ,ak tunggu dy reply text tapi tak reply .
time tu ,dah plan na teman dy dalam bus .
malam tu ,ak tak tido sampai esok pagi .
sebab ape ?
ak layan youtube .
tengok cerita Ada Apa Dengan Cinta & Eiffel... I'm In Love 
layan lah sampai ke subuh .
yelah ,line time tu cantik je kan .
ta sekat sekat pulak time tu .
lepas tu ,ak tido sejam .
pagi tu kelua dengan famili .
pegi tengok wayang ,karoake & maen boling .
err ,wayang macam bodo .
lame gile na kene beratur .
dah la ramai budak sekolah kelua hari rabu tu .
haishh .
time karoake tu ,ibu n ayah dodoi kan ak .
hahha .dorang nyanyi ,ak tido .
then ,pegi maen boling .
pukol 6 baru kelua dari parkson .
cari kedai makan .
sampai rumah pukul 7 lobihh .
siap-2 poie tusyen .
ngntok gile wehh . 
malam tu ,ak on9 kejap je .
Hamdi kol ak,gayut lah apo laie .
sekali ,pintu bilik ak ade orang bukak .
terkezut ak tahu .
rupe-2 nye ibu .
ibu kate na poie klinik .
perut dy memulas-2 .
ak tutup lah pintu umah .
time tu ,dah abes gayut dah .
ak dah mule rase ngntok .tidoo lah jawab eh .

pagi tadi :[

adek ak kejut kan .
ibu dah marah-2 sebab bangun pukul 1 tengah hari .
what ?! gile doe .
habis .time tu lah ibu cakap dengan ak ,
esok handphon bagi kat ibu .dahla bangun lambat sebab bergayut .
yes !padan muke ak .
so ,ak tenga prepare delete mecej yang tidak berkaitan .
lepas ni ,korang contact gune numbe ibu ak lah .
bhahaha .sodihh hidup -,-

6 kutuk mengutuk :D:

nawal addina said...

haha , laen kali texting jep syg . silent ! ;)

Emira Hafiz said...

haha ,dy yang baek hati call .angkat je lah .hp memang selalu silent :D

nawal addina said...

haha , nkal ! laen kali , slow volume suara tu ;)

yasmin a.k.a yaya said...

hahaha ,ade lah sikit .
hee ,okayyy ;)

nur adilah said...

huhu , tumpang simpati meyh , takpe2 , sabo jelahh ea?=[

Emira Hafiz said...

hee ,okayy :)